Of u nu uw reserveringen wilt bijhouden of dat spannende verhaal wilt delen met uw sociale netwerk vanuit het midden van nergens, de moderne reiziger kan gewoon geen concessies doen aan zijn connectiviteit tijdens zijn vakantie .

Reizigers komen echter vaak in de verleiding om mobiel te internetten. Dit zou dan resulteren in gevolgen variërend van kleine ergernissen zoals slechte dekking tot catastrofes die de vakantie verpesten, zoals gemiste vluchtmeldingen.

Om u het hartzeer te besparen en u te helpen de best mogelijke ervaring te hebben, kunt u gewoon een eSIM-bundel pakken en binnen enkele seconden genieten van supersnel en betrouwbaar internet terwijl u op vakantie bent. Onze eSIM-pakketten, mogelijk gemaakt door Orange, bieden u totale dekking in heel Europa en zijn binnen enkele seconden ingesteld.

Europa eSIM's vereisen geen papierwerk of documenten

Uw tijd kunt u veel beter besteden aan het genieten van uw vakantie dan aan het invullen van formulieren of het indienen van documenten. Afhankelijk van waar u zich bevindt, kunnen het proces en de vereisten voor het verkrijgen van een lokale simkaart verschillen. Bovendien zou u ook rond moeten vragen naar de dealer en mogelijke taalbarrières moeten overwinnen.

Voor het verkrijgen van een eSIM-bundel hoeft u daarentegen alleen in onze winkels te kopen;

https://holidaysimcard.com/

https://travelesim.store/

https://holidayesim.com/

Je ontvangt dan direct een e-mail met een QR-code die je zou moeten scannen met je telefoon.

Dit is alles wat nodig is om uw eSIM-verbinding te activeren.

Voordat u gaat scannen, moet u ervoor zorgen dat u zich in Europa bevindt, aangezien uw eSIM-abonnement alleen op Europese netwerken werkt. Als u dit doet, voorkomt u dat u uw abonnement onnodig activeert.

Met eSIM's voor reizen in Europa kunt u tijd besparen

Orange eSIM's zijn niet alleen snel in te stellen, maar ze bieden ook razendsnelle internetsnelheden om aan uw behoeften te voldoen. Orange eSIM is een van de snelste mobiele dataverbindingen die momenteel beschikbaar zijn, met snelheden tot 300 Mbps.

U hoeft zich nooit zorgen te maken over de kwaliteit van onze internetverbinding, want u krijgt een naadloze ervaring, of u nu streamt of downloadt.

Als je internetverbinding traag is, kan het laden van apps voor videostreaming, zoals Netflix, Hulu, Disney+, Amazon Prime, YouTube en andere, langer duren. Grote bestandsoverdrachten kunnen ook een belangrijk probleem worden. Op traag internet kan wat slechts een paar seconden zou duren, mogelijk uren duren.

Bescherm uw gegevens met Orange eSIM

Wist u datu het risico loopt uzelf bloot te stellen aan mogelijke gegevensdiefstal en/of verlies wanneer u verbinding maakt met openbare wifi?

Hoewel Europa bekend staat om zijn wijdverspreide wifi-dekking, zijn gratis wifi-hotspots vaak niet-versleuteld, wat betekent dat uw gegevens in platte tekst worden afgeleverd en gemakkelijk toegankelijk zijn.

Veel gratis wifi-hotspots zijn bovendien onbeveiligd, waardoor er geen wachtwoord nodig is om verbinding te maken. Dit houdt in dat iedereen met een netwerkverbinding uw gegevens kan inzien.

Wanneer u verbinding maakt met een onbekend wifi-netwerk, kunnen uw persoonlijke gegevens, wachtwoorden en financiële informatie worden vrijgegeven.

Maar als u onze eSIM-bundels gebruikt, zorgt u ervoor dat uw gegevens veilig blijven.

Ervaar een stabiele verbinding met Orange eSIM

De Orange eSIM is niet alleen snel en veilig, maar ook redelijk betrouwbaar, vooral in afgelegen gebieden met een slechte service.

Het type netwerk, het aantal zendmasten, gebouwen, bomen en andere factoren zijn allemaal van invloed op de dekking van het mobiele netwerk. Zelfs het weer kan invloed hebben op de dekking van het mobiele netwerk.

Mobiele telefoons en de torens die ze ondersteunen, wisselen gegevens en informatie uit via radiogolven. Uw mobiele apparaat kan deze golven gebruiken om verbinding te maken met internet, sms-berichten te verzenden en te ontvangen, foto's op socialemediaplatforms te plaatsen en spraakchats met vrienden en familie te voeren.

Uw mobiele apparaat moet een directe zichtlijn hebben naar de dichtstbijzijnde zendmast om de best mogelijke signaalkwaliteit te verkrijgen. Natuurlijke en door de mens veroorzaakte belemmeringen zoals bergen, heuvels, bossen, bergkammen, bouwmaterialen en hoge constructies, evenals meteorologische verschijnselen zoals neerslag, sneeuwval en vochtigheid, kunnen het radiosignaal weerkaatsen, breken of volledig blokkeren.

Orange biedt consistente 4G mobiele dataservice in heel Europa. Uw Orange eSIM werkt gegarandeerd 24 uur per dag in landen zoals;

Andorra, Azoren, Aland-eilanden, Oostenrijk, Balearen, Canarische Eilanden, België, Cyprus, Kreta, Corfu, Cycladen, Kroatië, Tsjechische Republiek, Denemarken, Estland, Faeröer Eilanden, Finland, Frankrijk vasteland, Gibraltar, Duitsland, Griekenland, Guernsey , Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Jersey, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Madeira, Malta, Isle of Man, Noorwegen, Nederland, Portugal, Polen, Rhodos, Roemenië, Spanje, Verenigd Koninkrijk, San Marino, Sardinië, Sicilië , Slowakije, Zwitserland, Zweden en Vaticaanstad.

Orange was een early adopter van 3G-technologie in Europa en heeft zijn positie in de voorhoede behouden door in 2013 als een van de eersten 4G-technologie te introduceren.

Het team van Orange zet zich in om u de best mogelijke mobiele service te bieden. Het bedrijf hecht veel waarde aan de tevredenheid van zijn klanten en de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten, en het werkt altijd aan het verbreden van zijn bereik en het vergroten van zijn productselectie.

ORANJE ESIM EUROPA - 20 GB DATA & 120 SPRAAKMINUTEN WERELDWIJD

  • 20 GB 4G/LTE Data in Europa*

  • Onbeperkt bellen en sms'en (in Europa)

  • 120 minuten spraaktegoed (wereldwijd)

  • 1.000 sms'en (wereldwijd)

ORANJE VAKANTIE ZEN ESIM - 8 GB, 30 MIN. OPROEPEN & 200 SMS VANUIT EUROPA NAAR WERELDWIJD + ONBEPERKT BELLEN & SMS IN EUROPA

de beste eSim voor uw reizen door Europa.

  • 8 GB 4G/LTE Data in Europa*

  • Onbeperkt bellen en sms'en (in Europa)

  • 30 minuten spraaktegoed (wereldwijd)

  • 200 sms'en (wereldwijd)

Besparen op mobiele data met eSIM-abonnementen

Omdat ze een brede selectie data-abonnementen bieden die kunnen worden aangepast aan unieke behoeften, zijn eSIM-aanbiedingen handig. Ze bevatten ook een aantal functies die het gebruik van data-abonnementen eenvoudiger maken, zoals de optie om ongebruikte data over te dragen en data-abonnementen op meerdere apparaten te gebruiken.

eSIM-dataplannen zijn vaak goedkoper dan standaard dataplannen, waardoor ze een aantrekkelijk alternatief zijn voor consumenten met een beperkt budget.

Wat er echt toe doet, is dat eSIM ervoor zorgt dat u zich geen zorgen hoeft te maken over een tekort aan gegevens of hoge roamingkosten.

We gebruiken onze telefoons voor meer dan alleen bellen en sms'en. Ze worden gebruikt voor e-mail, sociale netwerken, online bankieren en tal van andere taken. Bovendien is WiFi niet altijd beschikbaar of betrouwbaar. De beste manier om verbonden te blijven, is door alleen de data-abonnementen van uw apparaat te gebruiken.

Ondersteunt mijn smartphone eSIM?

De meeste moderne smartphones ondersteunen eSIM-technologie.om te zien of uw apparaat wordt ondersteundRaadpleeg onze bijgewerkte lijst hier.