Snel en betrouwbaar internet krijgen tijdens uw vakantie is nu mogelijk in slechts enkele seconden wanneer u een eSIM-bundel van ons ontvangt. Van het vermijden van belachelijke roamingkosten tot het verkrijgen van 4G-gegevens waar u ook bent, de eSIM's zijn duidelijk de beste connectiviteitsoplossing voor de moderne reiziger die het zich niet kan veroorloven om tijdens zijn vrije tijd van het netwerk af te gaan.

Met een eSIM-bundel kunt u een mobiel data-abonnement krijgen dat het beste aansluit bij uw connectiviteitsbehoeften en ook de flexibiliteit om naar gebruik te betalen zonder vast te zitten aan een abonnement of meer te betalen dan nodig is.

Onze eSIM's, mogelijk gemaakt door Orange, bieden de beste dekking in heel Europa, download- en uploadsnelheden en datalimieten die aan al uw behoeften kunnen voldoen en meer, zonder dat u er veel over hoeft na te denken of energie in te steken.

Laten we eens kijken naar enkele redenen waarom een ​​eSIM-bundel onmisbaar kan zijn voor uw vakantie.

Ervaar razendsnelle internetsnelheden in Europa met Orange eSIM Een

slechte internetsnelheid en slechte dekking kunnen u gefrustreerd maken en uw stressniveau verhogen, afhankelijk van de ernst waarmee ze u beïnvloeden. Stel je voor dat je op je geweldige Europese vakantie bent en eeuwig wacht om een ​​kaart te laden of een plaatselijk restaurant op te zoeken! 

Wij zijn van mening dat u uw tijd beter kunt besteden aan het daadwerkelijk genieten van uw vakantie.

Orange eSIM ondersteunt snelheden tot 300 Mbps, waardoor het een van de snelste mobiele dataverbindingen op de markt is.

Dit betekent dat we films kunnen streamen en dingen tegen hoge snelheden kunnen downloaden zonder dat we bang hoeven te zijn dat onze breedbandverbinding ons vertraagt. Orange eSIM is niet alleen snel, maar ook ongelooflijk betrouwbaar, vooral op locaties met een lage signaaldekking.

Als je traag internet hebt, kunnen streaming-apps zoals Netflix, Hulu, Disney+, Amazon Prime, YouTube en andere moeilijk te laden zijn. Wat een soepele ervaring zou moeten zijn, wordt een trage aangelegenheid waarin je moet pauzeren en wachten tot de rest van de show of film klaar is met bufferen.

Het wordt ook een serieus probleem bij het verzenden van grote bestanden. Op traag internet kan wat een paar seconden zou duren, zelfs vele uren duren, afhankelijk van de verbinding.

Maak direct verbinding met uw Europa vakantie eSIM Fotolanding

op de meer exotische Europese bestemmingen en vraag rond waar u een simkaart en abonnement kunt krijgen. Zelfs als je mogelijke taalbarrières kunt overwinnen, wees dan bereid om die pen uit de kast te halen en formulieren in te vullen.

U moet ook documenten indienen, afhankelijk van de regio en het plan waarin u geïnteresseerd bent. U zult zich hoogstwaarschijnlijk aanmelden voor een middelmatige ervaring wat betreft connectiviteit.

Maar als u een eSIM pakt, hoeft u niet met dergelijke ergernissen te worden geconfronteerd. 

Omdat een eSIM volledig virtueel is, hoeft u alleen maar een bundel te kopen die bij u past op een van onze websites.

https://holidaysimcard.com/

https://travelesim.store/

https://holidayesim.com/

U ontvangt binnen enkele seconden een e-mail met een QR-code die u vervolgens met uw telefoon moet scannen. Dat is alles wat u hoeft te doen. Er komt geen papierwerk bij kijken!

We raden je ten zeerste aan om een ​​eSIM-bundel te kopen voordat je gaat vliegen en deze pas te activeren wanneer je op je bestemming landt. Omdat het alleen compatibel is met netwerken in Europa, kunt u de eSIM pas op uw handset installeren als u fysiek in Europa aanwezig bent. Dit komt omdat het de enige regio is waarin het wordt ondersteund.

Er is al een telefoonnummer op de eSIM geladen en dit start zodra de eSIM voor het eerst wordt gebruikt (voor een oproep, een sms-bericht of een verbinding met internet).

Zorg ervoor dat uw telefoon eSIM-compatibel is voordat u een aankoop doet.voor een lijst met compatibele apparaten hier.

Orange eSIM's kosten slechts een fractie van mobiele roaming-abonnementen

. Wat als u gewoon in het buitenland zou kunnen browsen zoals u normaal thuis zou doen zonder bang te hoeven zijn voor mogelijke roamingkosten? Of je nu gewoon wacht op je rit of vlucht of iets zoekt in een coffeeshop, je kunt begrijpelijkerwijs bang zijn om aanzienlijke kosten in rekening te brengen, zelfs duizenden als je niet voorzichtig bent met je gebruiksgewoonten.

Sommigen van u houden het gebruik van mobiele data misschien nauwlettend in de gaten met behulp van tools op uw telefoon, maar gezien het complexe en snelle moderne browsen, streamen en bestandsoverdracht, kunt u niet verwachten dat u een nauwkeurig beeld krijgt van uw potentiële gebruik.

Mogelijk betaalt u voor elke GB of MB, afhankelijk van uw abonnement en op basis van uw gewoontes, kunt u ernstig overmatig gebruik maken en vervolgens spijt krijgen van een roamingrekening van duizenden. 

Een slechtere manier om je vakantie af te sluiten kunnen we ons niet bedenken!

Met een Orange eSIM betaal je echter alleen voor wat je gebruikt en niets meer. Met een flexibel pay-as-you-go-model ga je nooit over je abonnement heen en kun je direct opwaarderen wanneer je geen data meer hebt.

Bij ons hoeft u zich geen zorgen meer te maken over roamingkosten en kunt u zich in plaats daarvan concentreren op uw vakantie. Er zijn ook geen verborgen kosten.

Bovendien wordt elk van onze eSIM-reisbundels geleverd met onbeperkt bellen en sms'en in Europa en een enorme hoeveelheid internationaal belkrediet en berichten , zodat je letterlijk geen reden hebt om te aarzelen om internationaal te bellen of te sms'en.

Houd uw gegevens veilig met eSIM's voor de feestdagen van Orange

Hoewel u Wi-Fi misschien als alomtegenwoordig beschouwt, moet u begrijpen dat het verbinden met openbare netwerken ernstige gevolgen kan hebben, waaronder gegevensverlies/diefstal of het risico lopen gehackt te worden. 

Wanneer u verbinding maakt met een netwerk waarmee u niet bekend bent en vervolgens op internet gaat surfen, brengt u uzelf in een positie waarin iemand mogelijk uw verkeer kan onderscheppen en tegen u kan gebruiken. Dit verkeer omvat uw wachtwoorden en andere gevoelige informatie. 

U denkt misschien dat u niet veel gegevens heeft die als gevoelig kunnen worden beschouwd, maar u stelt uzelf nog steeds bloot aan bedreigingen zoals ransomware-aanvallen, phishing om uw bankgegevens in gevaar te brengen en meer.

Hackers kunnen gloednieuwe accounts op uw naam openen en enorme schulden aangaan. Ze kunnen de door u verstrekte informatie ook gebruiken om identiteitsdiefstal te plegen, wat een negatieve invloed kan hebben op uw kredietscore en het voor u moeilijker kan maken om een ​​lening te krijgen of een appartement te huren.

Hackers kunnen de informatie die ze van u stelen ook gebruiken om u te chanteren of op de ondergrondse markt te verkopen.

Wanneer u het doelwit wordt van hackers, hebben ze de neiging om veel informatie over u te begrijpen. Een deel van deze informatie omvat: 

  • Alle gegevens op uw apparaat 

  • Alle plaatsen waar u ooit bent geweest met uw apparaat 

  • Uw persoonlijkheid en psychologisch profiel op basis van analyse van uw sociale media en digitale voetafdruk 

  • Gevoelige documenten die u uploadt 

  • Wachtwoorden en persoonlijke identificatienummers 

  • Gevoelige documenten die u uploadt

Een hacker die toegang heeft tot uw informatie kan, in een notendop, grote schade aanrichten aan uw leven. Daarom is het essentieel om voorzichtig te zijn met het beveiligen van uw gegevens.

Als u echter een eSIM-abonnement heeft, blijven uw gegevens veilig voor nieuwsgierige blikken, omdat u eenvoudigweg geen verbinding hoeft te maken met een Wi-Fi (openbaar of privé).

Oranje eSIM's bieden volledige dekking in heel Europa

Dekking in Europese landen is een belangrijke factor bij het overwegen van een eSIM-bundel. Uw internet moet betrouwbaar en stabiel zijn in alle gebieden die door uw pakket worden gedekt en tegelijkertijd behoorlijke snelheden bieden, zelfs in afgelegen gebieden.

Als je bedenkt hoe uitgestrekt Europa is, kun je zwakke signalen verwachten in gebieden die misschien niet zo bekend staan ​​om hun infrastructuur. Zelfs in meer ontwikkelde landen kunt u verwachten dat u te maken krijgt met verschillen in dekking, afhankelijk van de regionale infrastructuur. De internetsnelheid die u op het Italiaanse platteland ervaart, is bijvoorbeeld anders dan in een grote stad als Rome. Dit geldt ook voor andere landen.

Orange is echter een van de weinige mobiele providers in Europa die dekking biedt over het hele continent.

Het bedrijf domineert alle belangrijke Europese markten en komt tegemoet aan de lokale smaak door verschillende mobiele breedbandpakketten aan te bieden. Als het om mobiele technologie gaat, is Orange een bedrijf dat al geruime tijd voorop loopt.

Het bedrijf was een early adopter van 3G-diensten in Europa en blijft vandaag de dag toonaangevend, met de introductie van 4G-diensten in 2013. Het team van Orange zet zich in om u de best mogelijke mobiele service te bieden. Het bedrijf hecht veel waarde aan het bieden van een positieve ervaring aan zijn klanten en is altijd op zoek naar nieuwe manieren om zijn aanbod te verbeteren, bijvoorbeeld door zijn netwerk uit te breiden of nieuwe functies en/of diensten te introduceren.

Met je Orange eSIM voor reizen heb je 24 uur per dag verbinding in de volgende landen.

Andorra, Azoren, Aland-eilanden, Oostenrijk, Balearen, Canarische Eilanden, België, Cyprus, Kreta, Corfu, Cycladen, Kroatië, Tsjechische Republiek, Denemarken, Estland, Faeröer Eilanden, Finland, Frankrijk vasteland, Gibraltar, Duitsland, Griekenland, Guernsey , Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Jersey, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Madeira, Malta, Isle of Man, Noorwegen, Nederland, Portugal, Polen, Rhodos, Roemenië, Spanje, Verenigd Koninkrijk, San Marino, Sardinië, Sicilië , Slowakije, Zwitserland, Zweden, Vaticaanstad.

De twee beste eSIM's voor uw vakantie in Europa

ORANJE ESIM EUROPA - 20 GB DATA & 120 SPRAAKMINUTEN WERELDWIJD

  • 20 GB aan 4G/LTE-gegevens in Europa 

  • 120 min. + 1000 sms'en van Europa naar Wereldwijd

  • Onbeperkt bellen en sms'en in Europa

  • 14 dagen geldig na het eerste gebruik

Orange Holiday Zen Europe


  • 8GB aan 4G/LTE data in Europa 

  • 30 min. + 200 SMS van Europa naar Wereldwijd

  • Onbeperkt bellen en sms'en in Europa

  • 14 dagen geldig na het eerste gebruik