Pokud jste kouzlo našich evropských eSIM zažili již dříve, víte, že naše předplacené tarify nabízejí bezkonkurenční hodnotu a pohodlí pro všechny vaše potřeby připojení v celé Evropě. 


Nyní však naše evropská eSIM karta dostala masivní upgrade, aby vám poskytla ohromující datový limit a další! po omezenou dobu, Holiday eSIM 50 GB nyní nabízí 100 GBs ohledem na vyvíjející se potřeby připojení moderních cestovatelů.


Tato eSIM je vaším dokonalým společníkem pro vaše evropské dobrodružství a poskytuje vám komplexní mobilní datový tarif, který vám během dovolené poskytuje téměř neomezenou svobodu a flexibilitu.


V tomto blogu se podíváme na to, co dělá Holiday eSIM Evropa je nesporným lídrem v oblasti předplacených mobilních dat v Evropě a poskytne vám seznam našich nejlepších evropských eSIM, abyste se mohli informovaně rozhodnout.



Předplacený plán

Doba platnosti

Data 

Evropa volání a SMS

Mezinárodní zápis

Mezinárodní SMS

Cena

eSIM Evropa 100 GB

28 dní

100 GB

Neomezený

120 minut

1 000

56,70 $

eSIM Evropa 30 GB

14 dní

30 GB

Neomezený

120 minut

1 000

41,58 $

eSIM Evropa 12 GB

14 dní

12 GB

Neomezený

30 minut

200

21,42 $


Nejlepší předplacený datový tarif eSIM v Evropě v roce 2024


  • 100 GB dat 5G

  • 28denní platnost

  • Bezplatné francouzské telefonní číslo

  • Neomezené volání a SMS v Evropě

  • 120 minut mezinárodního hlasového kreditu

  • 1 000 mezinárodních SMS zdarma


Kupte si Europe eSIM 100GB online

Proč získat Holiday eSIM Europe v roce 2024?

  • Dvojnásobná data, dvojnásobná zábava: Náš vlajkový plán Holiday eSIM Europe se nyní může pochlubit ohromným množstvím 100 GB dat, což vám zajistí, že vám nikdy nedojde šťáva pro streamování, navigaci a sdílení vašich evropských dobrodružství.

  • Bezplatné francouzské telefonní číslo: Zůstaňte ve spojení s přáteli, rodinou a dokonce i místními podniky pomocí bezplatného francouzského telefonního čísla. Díky tomu se k vám snadno dostanou, aniž by jim byly účtovány poplatky za mezinárodní hovory.

  • Pevná konektivita: Chápeme frustraci z přerušených hovorů a pomalého internetu. To je důvod, proč využíváme spolehlivé sítě po celé Evropě a garantujeme stabilní připojení kamkoli se touláš. Holiday eSIM Europe je podporována Orange, jeden z předních evropských operátorů mobilních sítí. To znamená, že můžete očekávat spolehlivá spojení a široké pokrytí po celém kontinentu, bez ohledu na vaši destinaci

  • Ohromující rychlosti 5G: Zažijte Evropu nejrychleji s naší 5G eSIM. Stahujte filmy během několika sekund, sdílejte okamžitě fotografie ve vysokém rozlišení a snadno se pohybujte v neznámých městech.

  • Neomezené volání a SMS v rámci Evropy: Chatujte se svými přáteli na cestách a bez obav volejte místní. Náš plán zahrnuje neomezené volání a textové zprávy v rámci Evropy, které vás udrží ve spojení po celou dobu vaší cesty. Představte si, že prozkoumáváte okouzlující pařížskou kavárnu a potřebujete si rychle zarezervovat večeři. Nebo se možná ztratíte v labyrintových ulicích Benátek a potřebujete zavolat na pomoc své společníky. S Holiday eSIM Europe's neomezené volání a textové zprávy v rámci Evropy, můžete se zbavit stresu z drahých roamingových poplatků a skrytých poplatků. Přestože můžete volat přes aplikace jako WhatsApp nebo Messenger, nastanou situace, kdy budete pro komunikaci potřebovat skutečné telefonní číslo. To je důvod, proč je naše Evropa eSIM perfektním způsobem, jak zajistit hladké a bezstarostné evropské dobrodružství

  • Komplexní pokrytí: Když říkáme, že naše eSIM Europe nabízí kompletní pokrytí v Evropě, myslíme to vážně! Od Lichtenštejnska po Alandy nemusíte dvakrát přemýšlet o tom, zda tam, kam jedete, získáte dobré spojení.

Bezpečnost na cestách: Holiday eSIM Europe je vaše nejbezpečnější sázka!

Zůstat ve spojení na cestách je zásadní, ale bezpečnost by měla být vždy nejvyšší prioritou. Veřejné Wi-Fi sítě, i když jsou pohodlné, mohou být živnou půdou pro hackery a krádeže identity. Zde je důvod, proč Holiday eSIM Europe nabízí bezpečnou alternativu:

  • Vylepšené zabezpečení: Na rozdíl od tradičních SIM karet, které mohou být fyzicky ztraceny nebo odcizeny, jsou eSIM bezpečně vloženy do vašeho smartphonu. Eliminujete tak riziko ztráty připojení nebo pádu citlivých dat do nesprávných rukou.

  • Klid na veřejné Wi-Fi: Veřejné Wi-Fi hotspoty jsou známé tím, že nejsou zabezpečeny. Hackeři mohou snadno ukrást vaše osobní údaje nebo infikovat vaše zařízení malwarem. S Holiday eSIM Europe můžete procházet web, přistupovat ke svým bankovním účtům a používat sociální média s jistotou, protože víte, že vaše data jsou v naší soukromé mobilní síti v bezpečí.

  • Úplná kontrola nad vaším připojením: S fyzickou SIM kartou se může kdokoli s přístupem k vašemu telefonu potenciálně připojit k nezabezpečeným sítím Wi-Fi. eSIM karty poskytují další vrstvu zabezpečení, protože je nelze z vašeho zařízení odebrat. To znamená, že máte plnou kontrolu nad svým připojením a můžete se zcela vyhnout rizikovému veřejnému Wi-Fi.

Připojte se během několika minut: nepřekonatelné pohodlí v Evropě

Na rozdíl od některých tradičních nákupů SIM karet, které vyžadují ověření ID, Holiday eSIM Europe upřednostňuje váš čas. Náš zjednodušený proces eliminuje potřebu postupů KYC, což vám umožní aktivovat vaši eSIM a připojit se během několika minut – žádné papírování, žádné čekání!

Zaměřte se na své dobrodružství, ne na byrokracii: To poslední, co byste na evropské dovolené chtěli, je vypořádat se s byrokratickými překážkami. S Holiday eSIM Europe můžete přeskočit řádky a soustředit se na to, na čem skutečně záleží – objevování nových kultur, vychutnávání si lahodného jídla a vytváření trvalých vzpomínek.

Pokrytí evropských zemí eSIM

Všechny naše Evropa předplacené plány eSIM nabídnout bleskově rychlé připojení 5G v následujících destinacích;


Andorra, Azory, Alandy, Rakousko, Baleáry, Belgie, Kanárské ostrovy, Kypr, Korfu, Kréta, Kyklady, Chorvatsko, Česká republika, Dánsko, Estonsko, Faerské ostrovy, Finsko, pevninská Francie, Německo, Gibraltar, Řecko, Guernsey , Maďarsko, Irsko, Island, Itálie, Jersey, Lotyšsko, Lichtenštejnsko, Litva, Lucembursko, Madeira, Malta, Ostrov Man, Norsko, Nizozemsko, Polsko, Portugalsko, Rhodos, Rumunsko, Španělsko, Spojené království, San Marino, Sardinie, Sicílie , Slovensko, Švýcarsko, Švédsko, Vatikán


Zařízení podporovaná eSIM Europe

Úplný seznam smartphonů a zařízení, která podporují technologii eSIM, viz náš příspěvek zde nebo se informujte u svého výrobce.


Jak nastavit eSIM Europe

Chcete-li zjistit, jak nainstalovat a aktivovat vaši eSIM, viz náš průvodce tady.


Evropa čeká a Holiday eSIM Europe je vaším klíčem k odemknutí nezapomenutelného dobrodružství.  je to vaše brána k bezstarostnému a hyperpropojenému evropskému dobrodružství. Navštivte naše webové stránky ještě dnes a začněte plánovat svůj vysněný výlet!